Hotel rural Castelló

Hotel rural CastellónMas El CuquelloTurismo rural CastellónCasas rurales Castellón

RESERVES RURALSCONTACTE

Com arribar?

Des de Castelló, prendre l'autovia CV-10 direcció Cabanes o Aeroport, en arribar a la Pobla Tornesa sortida 33, prendre la CV-15 direcció Vall d'Alba, en arribar a la població, seguir per la CV-15 direcció Vilafranca fins Els Ibarsos, un cop allà creuar el poble i a la rotonda agafar la 3ª sortida, seguir per la CV-166 fins el Km 1, trobarem l'Hotel a la dreta.

Des de Barcelona, ​​per l'AP-7 sortida 44 (Torreblanca), a la rotonda després del peatge, prendre la CV-13 direcció Aeroport-Benlloch, una vegada passat l'aeroport continuar cap a Benlloch per la CV-152, enllaçant la CV-10 direcció Pobla Tornesa i a continuació a la dreta cap a CV-152 fins Benlloch, creuar el poble o vorejar-lo per l'esquerra i sortir direcció Vall d'Alba per la CV-156, en arribar a la rotonda seguir per CV-15 direcció Vilafranca fins arribar a Els Ibarsos, una vegada ací creuar el poble i a la rotonda agafar la 3ª sortida, seguir per la CV-166 fins el Km 1, trobarem l'Hotel a la dreta.

Coordenades GPS
Latitud:  40 graus 14' 6.74'' N
Longitud: 0 graus 5' 15.36'' W

Coordenades UTM
X   747765
Y 4457932
Huso 30


Si desitja contactar amb nosaltres. Pot fer-ho omplint el formulari adjunt, enviant-nos un correu electrònic o telefònicament. El nostre equip estarà encantat d'atendre'l.

 

Hotel Mas El Cuquello****
Ctra. Ibarsos - Culla Km. 1 (a 1 km. de Els Ibarsos)
12163 Culla - Castellón - España
Tel: 964 762 501 - 607 361 010
info@maselcuquello.com

Als efectes que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals proporcionades s'incorporaran (o actualitzar) als fitxers de Mas El Cuquello Coop. V.

La finalitat del tractament de les dades serà la de gestionar les dades dels clients / usuaris que accedeixin al formulari de contacte de la pàgina web de l'entitat.

les dades personals requerides en aquest document són de caràcter obligatori, pel que la seva no emplenament suposa la impossibilitat de la seva inclusió en els fitxers abans descrits i de complir amb la finalitat definida en el paràgraf anterior. Vostè té dret al'accés, rectificació, cancelació i oposició en els termes que preveu la Llei, que podrà exercitar mitjançant escrit dirigit al responsable dels mateixos en la direcció info@maselcuquello.com


Copyright © 2011 Mas El Cuquello

El nostre turisme rural en Facebook Blog de nostre hotel rural
Castellano Valencià English