Hotel rural Castelló

Hotel rural CastellónMas El CuquelloTurismo rural CastellónCasas rurales Castellón

RESERVES RURALS

SERVEIS

Mas El Cuquello té set habitacions rurals amb caràcter i identitat pròpia. En aquest hotel rural podrà gaudir de les seves vacances i caps de setmana amb la seva família o persones properes, a més de reunions, seminaris, congressos i incentius d'empresa.

Amb els serveis que aquí llistem, vam intentar aportar un petit granet de sorra perquè vostè i els seus gaudeixin de la seva estada el més feliçment possible.

Al restaurant de "Mas El Cuquello" els oferim cuina mediterrània de temporada, plats elaborats amb productes de l'horta i de qualitat. Varietat de Entrants i Amanides per preparar el paladar als segons: Carns, Peixos, Arrossos i l'emblemàtica Paella Valenciana. El Mar i la muntanya estan presents en la nostra proposta.

Incorporem productes de la zona, com ara els Formatges de Catí, Bolets de productors propers a l'Hotel, els Vins de Les Useres, La Barona i Vilafamés. Coronant la taula el fantàstic pa d'Els Ibarsos. Tancant el cicle gastronòmic podreu assaborir les nostres postres casolans.

El nostre Hotel, té un acord amb el Club de Campo del Mediterráneo, pel que els nostres clients aficionats al golf podran gaudir d'un descompte sobre les tarifes del Camp.

Golf-hotel-ruralZona Wifi Debades

Els nostres clients disposen de wifi debades a tot l'Hotel.

Massatges

L'hotel disposa del servei de massatge amb cita prèvia. Consulteu a la recepció de l'hotel per a contratar aquest servei.

Activitats esportives

A l'hotel podrà practicar esports com el senderisme, l'escalada o Mountain Bike (hauran bicicletes disponibles a l'hotel per a qui vulgui fer-les servir), i si és un aficionat de la Hipica o del Golf, en les proximitats de l'hotel hi ha instal·lacions per a això ...

Restaurant

Cuina mediterrània de temporada, plats elaborats amb productes de l'horta i de qualitat. Varietat d'Entrants i Amanides, Carns, Peixos, Arrossos i l'emblemàtica Paella Valenciana...

Piscina

Gaudiu donant-se un agradable bany a la nostra piscina privada, envoltada d'un entorn natural rural, entre les muntanyes. Completament equipada amb cascada i hidromasatge

Servei d'estables

Disposem de diversos estables per als cavalls dels nostres clients.

Servei de bugaderia

L'hotel disposa del servei de bugaderia i planxa per a l'ús dels clients.

Servei de trasllats

L'Hotel disposa de Parking vigilat, sense cost per als nostres clients.

punt de recàrrega per a *vehiculos *electricos

Copyright © 2011 Mas El Cuquello

El nostre turisme rural en Facebook Blog de nostre hotel rural
Castellano Valencià English