Hotel rural Castelló

Hotel rural CastellónMas El CuquelloTurismo rural CastellónCasas rurales Castellón

RESERVES RURALS

HABITACIONS

L'hotel rural Mas El Cuquello és una atractiva alternativa d'allotjament rural que ofereix comoditat i serveis de primer nivell. Podrà gaudir d'habitacions totalment equipades de manera completa, funcional i d'alta qualitat, orientades cap a l'exterior, amb precioses vistes. Gràcies als seus finestrals, trobarà habitacions lluminoses, assolellades i que proporcionaran un panorama al compàs de la vida de les muntanyes.

La seva estada... un somni.


JUNIOR SUITE CULLA

L'habitació rep el nom del municipi on s'ubica l'hotel, té una superfície de 45 metres quadrats, llit king size amb dosser, televisió, banyera d'hidromassatge amb aromateràpia i cromoteràpia, sala d'estar amb llar de foc, sofà llit, televisió i boniques vistes al exterior.

Capacitat màxima 4 persones (3ª i 4ª persona amb suplement)

JUNIOR SUITE CULLA Junior Suite Culla - Imatge 1 Junior Suite Culla - Imatge 2 Junior Suite Culla - Imatge 3 Junior Suite Culla - Imatge 4 Junior Suite Culla - Imatge 5 Junior Suite Culla - Imatge 5

Habitaciones rurales

PENYAGOLOSA

Des de la seva terrassa podem observar el conegut PIC DE PENYAGOLOSA, consta de 2 habitacions independents, una d'elles amb llit de matrimoni, televisió, terrassa i el bany que unix la solera dels taulellets antics amb les instal·lacions modernes i l'altra habitació composta per dos llits individuals, taula, 2 cadires i televisió. Perfecta per a families amb fills.

Capacitat màxima 4 persones (3ª i 4ª persona amb suplement)

PENYAGOLOSA Junior Suite Penyagolosa - Imatge 1 Junior Suite Penyagolosa - Imatge 2 Junior Suite Penyagolosa - Imatge 3 Junior Suite Penyagolosa - Imatge 4 Junior Suite Penyagolosa - Imatge 5

Habitaciones rurales

VILLAFAMÉS

Coneguda població per la seva museu d'art Contemporani i Castell ens inspira el nom d'esta habitació amb grans finestrals, decoració moderna i molt acollidora.

VILLAFAMÉS Ibarsos - Imatge 1 Ibarsos - Imatge 2 Ibarsos - Imatge 3 Ibarsos - Imatge 4 Ibarsos - Imatge 5

Habitaciones rurales

MORELLA

Lloc emblemàtic i reconegut històricament dóna nom a l'àmplia habitació, amb vista a ametllers i oliveres amb llit de matrimoni, televisió i bany amb molta llum exterior.

MORELLA Morella - Imatge 1 Morella - Imatge 2 Morella - Imatge 3 Morella - Imatge 4

Habitaciones rurales

TORREBLANCA

Antiga vila marinera molt entranyable per a la família, s'anomena una habitació de 2 llits de 105cm., molt il·luminada per un gran finestral.

TORREBLANCA Torreblanca - Imatge 1 Torreblanca - Imatge 2 Torreblanca - Imatge 3 Torreblanca - Imatge 4 Torreblanca - Imatge 5 Torreblanca - Imatge 6

Habitaciones rurales

IBARSOS

Denominada així per la seva proximitat a la població Els Ibarsos, des del seu llit de matrimoni, o des de les butaques, podem observar a través dels seus grans finestrals el bell jardí.

IBARSOS Villafamés - Imatge 1 Villafamés - Imatge 2 Villafamés - Imatge 3

Habitaciones rurales

ALCORA

Població amb gran arrelament i afecte en la família dóna el nom a una habitació amb tot el sabor de l'antic barrejat amb molt de compte donant pas a una agradable estada.

ALCORA Alcora - Imatge 6 Alcora - Imatge 5 Alcora - Imatge 3 Alcora - Imatge 4 Alcora - Imatge 1 Alcora - Imatge 2

Habitaciones rurales

Copyright © 2011 Mas El Cuquello

El nostre turisme rural en Facebook Blog de nostre hotel rural
Castellano Valencià English